marți, 16 februarie 2016

Toti visam o lume in culori!


In acest weekend va oferim cu drag o oaza de seninatate si relaxare, colorand cu noi Mandale de catifea .
Sa ne dam voie sa ne relaxam, acesta este scopul atelierului la care participantii pot alege sa coloreze chakra cea mai apropiata simturilor, intr-o imbinare profunda cu tot ce inseamna arta de a da viata prin culoare mandalei  realizata  de aceasta data din catifea moale, placuta la atingere. 
 Sa stimulam creativitatea si fantezia copiilor, acesta este cel de al doilea scop al atelierului,  deoarece prin colorarea acestor mandale ei isi pot dezvalui emotiile, sentimentele, gandurile, cat si exersarea capacitatii de a se concentra .
Acest atelier a luat nastere din dorinta de a face cunoscut publicului frumusetea, armonia, existenta unei ordini minunate prezenta in univers, in natura si in noi insine
In  Orient de secole se coloreaza Mandala: printre monacii tibetani a devenit o adevarata disciplina ce practicata in mod constant si metodic, ii ajuta in cresterea lor spirituala ca si forma de meditatie.
Pentru cele mai dragi fiinte ale dumneavoastra va propunem diferite modele de mandale realizate din catifea inalta de 1 mm, ce le va permite sa deseneze in asa fel incat culorile sa fie perfect delimitate. Fundalul cat si bordurie din catifea de culoare neagra realizeaza un contrast puternic al culorilor, astfel amplificandu-se efectul acestora asupra starilor emotionale la copii cat si la adulti.
Plansa cu Mandala de catifea poate fi finisata ulterior acasa, deoarece in pret sunt incluse plansa cat si cariocile “Carioca” cu care veti putea face ultimile retusuri.
Optional, aceasta mandala se poate inrama.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu