duminică, 24 mai 2015

Prezentare Sabbiarelli

O mica spatula, o tavita, un desen pre-taiat, fantezie, creativitate si mici doze de nisip colorat , iata ingredientele care asigura distractia in lumea "Sabbiarelli", un nou joc creat de "Ferrari Granulati" , societate din Verona care se ocupa de peste 25 ani cu prelucrarea celor mai prestigioase marci de marmura italiana.
Plecand de la un element natural si simplu cum este nisipul alb obtinut din marmura de Carrara , transformat apoi cu ajutorul colorantilor eco-compatibili, ia nastere curcubeul de culori,  cu ajutorul carora, copiii vor putea crea desene originale cu un efect incredibil de stralucitor.

"Sabbiarelli" este un joc simplu, se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3- 12 ani, stimuleaza creativitatea dand frau liber fanteziei in realizarea cat mai multor combinatii de culori .

"Sabbiarelli" este un joc didactic in care contactul direct cu nisipul implica un aspect educativ si formativ privind contactul cu mediul inconjurator.

"Sabbiarelli" este un joc distractiv , constand intr-o activitate individuala sau de grup.
Astfel a fost creat "Sabbiarelli Party Kit" , o versiune maxi , ideala pentru petreceri (zile de nastere, onomastici, party cu tematica diferita), activitati extra-scolare sau dupa-amieze petrecute in compania prietenilor de joaca.

"Sabbiarelli" este un joc sigur si curat : nu ai nevoie de foarfeca si nici de lipici . Nu se foloseste apa, nu este toxic si nu pateaza.

Este un produs 100% made in Italy, creat si dezvoltat de catre societatea "Ferrari Granulati ",  respectand toate normele europene privind siguranta jucariilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu